Kunststof kozijnen Enschede

Schüco kunststof kozijnen

Home Elements kiest er bewust voor om uitsluitend de kozijntechnieken van Schüco toe te passen. Schüco is één van de beste producenten van kunststof kozijnen als het gaat om kwaliteit. Daarnaast leveren wij al onze kozijnen op maat. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen in de door u gewenste maten.

Bij Home Elements bepaalt u zelf wat de indeling, kleur en stijl van uw kunststof kozijnen wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een draaikiep raam, maar ook voor een combinatie met vaste ramen. Tevens heeft u keuze uit meer dan 60 kleuren en kunt u ook kiezen welk profiel u wilt gebruiken.

Voor onze kozijnen maken wij standaard gebruik van HR++ glas. Heeft u liever HR+++ (triple glas), dan kan dat. Dit behoort uiteraard tot de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bijna niks is bij ons onmogelijk!

De voordelen van kunststof kozijnen

Onze kozijnen zijn leverbaar in 64 kleuren en in drie verschillende stijlen: klassiek, design en elegant. Onze kunststof kozijnen hebben talloze voordelen. Zo krijgt u bij ons een kleurechtheidsgarantie van 10 jaar. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld:

✔ Uitstekende warmte- en geluidsisolatie
✔ Energiekosten besparende technieken
✔ Duurzaam
✔ Onderhoudsvrij
✔ Waarde vermeerderend
✔ Hoog rendement
✔ Veilig
✔ Strakke afwerking

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek met één van onze deskundige adviseurs!

Dé specialist in kozijnen in Enschede

Door onze jarenlange ervaring is Home Elements dé specialist in de levering en installatie van Schüco kunststof kozijnen in Enschede. Omdat wij de juiste kennis en een kwalitatief product in huis hebben, kunnen wij voor maximaal wooncomfort zorgen. Onze Schüco kozijnen worden altijd op maat gemaakt en zijn voorzien van een politiekeurmerk. Zo weet u zeker dat u zorgeloos van uw nieuwe kozijnen kunt genieten.

Om onze kwaliteit te waarborgen zal onze projectleider altijd de oplevering samen met u doen. Zo kunnen wij snel schakelen, mochten er eventuele gebreken zijn.

✔ 10 jaar garantie op de kozijnen
✔ KOMO Certificering
✔ Politiekeurmerk
✔ Onderhoudsarm
✔ Beste kwaliteit voor een lage prijs
✔ Meerdere stijlen en kleuren leverbaar
✔ Alleen hoogwaardige materialen
✔ Tijdloos ontwerp

Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Wij geven u graag helder, deskundig en persoonlijk advies. Neem contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze deskundige adviseurs.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze kunststof kozijnen en deuren? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en maken uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte voor u op!

Om uw offerte aanvraag in behandeling te nemen, verzoeken wij u om het formulier hieronder zo compleet mogelijk in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen omtrent uw offerte aanvraag.

[caldera_form id=”CF5ffdce96dd524″]
Samen met politie en partners uit industrie, handel, gemeenten en verzekeraars ontwikkelt Schüco nieuwe beveiligingsoplossingen die worden geïntegreerd in ramen, deuren en schuifdeuren.