1001 design-mogelijkheden voor kozijnen en deuren

Als u zich al verdiept heeft in kunststof kozijnen, deuren en/of schuifpuien, dan weet u dat de kozijnen van Schuco van uitstekende kwaliteit zijn. We laten u graag zien hoe u kozijnen en deuren kiest die helemaal bij uw huis en uw stijl passen.

Materiaal, kleur en afwerking
De kans is groot dat u vooral witte of licht crème gekleurde kozijnen ziet als u om zich heen kijkt. Het is de populairste kleur, maar zeker niet de enige. U kunt bijvoorbeeld alleen bij kunststof kozijnen en deuren al kiezen uit meer dan 50 kleuren. Tel daar de vele verschillende afwerkingen bij op en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kozijnen in twee kleuren
Heeft uw interieur een andere kleur dan de buitenkant van uw huis? Geen probleem. Kunststof kunnen we aan de binnenkant een andere kleur geven dan aan de buitenkant. Zo kan uw kozijn aan de binnenkant wit zijn, en aan de buitenkant bijvoorbeeld antracietgrijs.

Natuurlijk mooi en zeer isolerend:
Kunststof heeft een tegenwoordig een veel natuurlijkere uitstraling. Kunststof kozijnen en deuren passen goed bij elk type woning. Het grote voordeel die kunststof met zich meebrengt is dat het onderhoudsarm is waardoor u geen omkijken meer heeft naar het steeds moeten onderhouden van de kozijnen en het isoleert ook nog eens optimaal tegen kou en geluid.

Veel kleuren en veel stijlen: kunststof kozijnen en deuren
Verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen: super strak of met houtnerf. Kunststof kozijnen en deuren zijn budgetvriendelijk en isoleren uitstekend.

Altijd een oplossing die past bij uw stijl
Wat het beste staat en past bij uw huis, is een kwestie van smaak. Het is goed om te weten dat wij altijd een oplossing kunnen bieden die aansluit bij uw wensen en eisen. Wat uw lievelingskleur en uw favoriete stijl ook is. Uiteraard kunnen wij u hier altijd bij helpen.

Zou u graag een keer een kosteloos geïnformeerd willen worden naar de talloze mogelijkheden?

Vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

[caldera_form id=”CF5fffa61d1e2f7″]